För dig som gillar tunga marklyft

Att göra marklyft är en av de bästa övningarna för dig som vill aktivera hela kroppen. Genom att lyfta skivstången från marken aktiverar du din rygg, dina ben, armar och bål. Samtliga muskelgrupper samarbetar för att skapa en kraftfull och stabil rörelse som utför uppgiften. Det är därmed en perfekt övning för dig som vill träna alla muskelgrupperna i en och samma övning.

Utöver det är marklyft även en mental utmaning, speciellt för dig som lyfter tungt eller med många repetitioner. När du står där och ska lyfta skivstången är det både din fysiska och mentala styrka som ställs på prov. Du behöver övervinna den del av ditt sinne som vill avbryta och vila och istället kämpa dig igenom nästa repetition.

Hitta rätt utrustning online

Tiden där du måste åka in till ett gym för att kunna träna ordentligt är förbi. Idag kan du enkelt beställa allt du behöver på nätet för att kunna träna hemma. Oavsett om du letar efter en skivstång för marklyft, vikter, träningsmaskiner eller tillbehör så kan du snabbt och enkelt beställa hem det, direkt till din dörr.

Du som gillar marklyft och vill börja träna hemma bör ta en titt här. Där finns ett stort utbud av träningsredskap av hög kvalitet som passar perfekt till ditt hemmagym.